Maekelhoeve beschikt over meerdere feestzalen

De Maekelhoeve helpt je graag met een persoonlijke en professionele begeleiding om je volgende feest in goede banen te leiden. Of je nu een bruiloft, jubileum, bedrijfsevenement of een andere speciale gelegenheid wilt vieren, wij streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Met onze nieuwe werkwijze kunnen we flexibiliteit en transparantie combineren, zodat jij je kan richten op het genieten van je feest zonder zorgen over onverwachte kosten.

Catering
Bij ons staat genieten centraal. Met zorg samengestelde all-in arrangementen bieden jou de mogelijkheid om te proeven van hoogwaardige producten, dagvers en met liefde bereid. Onze vernieuwde aanpak combineert flexibiliteit en transparantie, zodat jij je volledig kunt concentreren op het vieren van jouw feest.
Zaalschikking
Feestzalen Maekelhoeve, waar elke gelegenheid een uniek en betoverend karakter krijgt. Onze zalen, tafels, buffetten en terrassen zijn met zorg aangekleed en gedecoreerd, waardoor ze de perfecte setting vormen voor diverse evenementen.
DJ
Bij Maekelhoeve staat jouw evenement centraal. Onze ervaren huis-DJ's zijn meesters in het creëren van de perfecte sfeer. Samen met jou bespreken ze graag de ideale muziekselectie. Met hun expertise tillen ze de beleving van jouw feest naar ongekende hoogten.

Onze feestzalen beter leren kennen?

Vraag hieronder onze gratis brochure aan!

k17