Heerlijk genieten


Wij hebben speciaal voor jou een uitgebreide lunch samengesteld met alles wat je hartje begeert. Geniet van een verrukkelijk voorgerecht, een uitgebreid dessertenbuffet en laat je verwennen met een heerlijke soep en warmbuffet. Als kers op de taart zijn alle dranken inbegrepen. Kom gezellig langs en laat je verrassen door onze gastvrijheid en culinaire hoogstandjes. Aarzel niet en reserveer nu je tafel, zodat je samen met familie, vrienden of collega's kunt genieten van onze Zondagslunch. We kijken uit naar je komst bij de Maekelhoeve!

Vegetarier, speciale diëten of allergieën? Geef dit tijdig door en onze chef voorziet een aangepast menu.

Klik op een datum voor meer informatie en/of prijzen.

Schuif mee aan tafel

Onze lunches staan al gepland. Wanneer zien we jou?

zon
23
jun
2024
zon
14
jul
2024
zon
04
aug
2024
zon
18
aug
2024
zon
15
sep
2024
zon
13
okt
2024
zon
03
nov
2024
zon
17
nov
2024
zon
15
dec
2024

Het concept

Een lekker en gezellig uitje voor op zondag.

Geniet je van lang tafelen met vrienden en familie? Dan geniet ongetwijfeld ten volle van onze zondagslunch.
In onze all-in formule voorzien we alles van bubbels en amuses tot een afsluitende koffie. Daartussen serveren we een voorgerechtje volgens seizoen, soep aan tafel en een uitgebreid warm buffet met gegrilde vleesgerechten, seizoengebonden visgerechtjes, pasta's en diverse aardappel- en groentebereidingen.

Later op de middag schuif je aan langs een parade van dessertjes en een meesterlijke kaasplank.

Reserveer je plekje

Goed om te weten

Geniet met iedereen die je lief hebt

Nodig gerust je hele familie en al je vrienden mee uit. We zetten jullie gezellig samen aan een tafel en voorzien jullie van een uitstekende bediening. Volg je een speciaal dieet, heb je allergieën of zijn er vegetariers in het gezelschap? Geef het ons tijdig door en we voorzien een aangepast menu. Ook de kindjes (van 4 tot 12 jaar) voorzien we van een kindermenu. De afrekening gebeurt vooraf en is een all-inclusive prijs (huisgeselecteerde wijnen, frisdranken, bieren van lage/hoge gisting en thee/koffie).
Zo zijn er geen onaangename verrassingen op het einde van de dag.

Heb je een vraag?

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over onze zondaglunch.

Ik heb specifieke wensen zoals voedselallergieën.

Het spreekt voor zich dat we een alternatief voorzien voor aangepaste menu's (veggie, vegan, gluten, lactose,..) Dit mag steeds op voorhand worden doorgegeven. Dit kan steeds via jouw account 'mymaekelhoeve' of bij het aanmaken van de reservatie. Zo voorzien wij een aangepaste amuse, voorgerecht en soep. Als we merken dat er veel veggie/vegan menu's zijn aangevraagd, voegen wij ook één of twee extra gerechten toe aan het buffet. Je mag ook steeds een apart gerecht vragen en dan zal onze Chef-kok een extra gerechtje voorzien.

Zondaglunch
Zondaglunch
Zondaglunch
Zondaglunch
Zondaglunch
Zondaglunch
Zondaglunch
Zondaglunch
Zondaglunch
Zondaglunch
Zondaglunch
Zondaglunch