Smaakvol dineren, uitbundig dansen

Stap binnen in een betoverende wereld waar culinair genot, sprankelende dranken en swingende danspassen samenkomen voor een onvergetelijke avond vol glamour en plezier. Maekelhoeve staat bekend in de wijde omtrek voor onze legendarische Dinner & Dance (thema-)avonden, waar de sfeer doordrenkt is van elegantie en entertainment.

Onze verfijnde all-in formule, met enkel gebruik van verse, lokale en seizoensgebonden producten, neemt je smaakpapillen mee op een reis van gastronomisch genot. De dranken vloeien rijkelijk, afgestemd op de culinaire hoogstandjes die op tafel verschijnen. En wanneer de maaltijd is verorberd, komt de bruisende dansvloer tot leven met de beste beats, waardoor de avond zich ontvouwt tot een feestelijk spektakel.

Zien we je snel?

Reserveer een plekje aan tafel en op dansvloer voor jou en je vrienden.

Dinner & Dance

First a lovely dinner...

Onze chef met ruim 35 jaar ervaring tovert een meergangen diner op tafel met verse, lokale ingrediënten. Verwacht je aan een ontvangst met bubbels en een amuse, gevolgd door een verfijnd visgerechtje aan tafel geserveerd. Nadien schuif je aan langs ons buffet van vis- en vleesspecialiteiten. Als afsluiter voorzien we een parade van dessertjes, een meesterlijke kaasplank en later op de avond nog een late-night snack. En wat drank betreft: we voorzien wijnen, cava en frisdranken tijdens het diner. Vanaf het dansfeest zijn er ook bieren van lage en hoge gisting. Alles wordt gebundeld in een all-inclusive prijs, zodat je op het einde van de avond niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Dinner & Dance

... Then dance into the night!

Maak je vooral geen zorgen over de calorieën die je opeet tijdens het diner, want die dans je er zonder problemen allemaal weer af. Onze huis-dj brengt jou en je gezelschap moeiteloos in beweging. Laat je innerlijke danser helemaal los op onze bruisende dansvloer en op de beste beats. We beloven en garanderen pure ambience tot in de late uurtjes.

Dinner & Dance

Thema's

Onze thema Dinner & Dances zijn razend populair. We laten je de prachtige jaren 90 herbeleven of toveren de hoeve om tot een gigantisch fout feest. Haal je beste lederhosen uit de kast en zing uit volle borst mee met de beste après-ski of carnavalhits. Toch liever een tijdscapule naar het prachtige discotijdperk van de jaren 70? We regelen het. Hou onze kalender in de gate en reserveer op tijd jouw plekje aan één van onze tafels. We beloven een heerlijke avond met alles er op en er aan.


Heb je een vraag?

Alles wat je moet weten over Dinner & Dance!

Hoe kan je reserveren voor Dinner & Dance?

Nieuw reservatieplatform

Reserveren voor een Dinner & Dance was nog nooit zo makkelijk. Klik op een datum en met dit nieuwe systeem kan je snel en eenvoudig jouw reservering maken, beheren en betalen.

Tot 1 maand voor het event kan je wijzigingen aanbrengen via je eigen My Maekelhoeve account.

Reservaties, wijzigingen en annulaties dienen steeds via de website te verlopen, via jouw eigen account.

Voor vragen kan je ons steeds hier contacteren.

Ik heb specifieke wensen zoals voedselallergieën.

Het spreekt voor zich dat we een alternatief voorzien voor aangepaste menu's (veggie, vegan, gluten, lactose,..) Dit mag steeds op voorhand worden doorgegeven. Dit kan steeds via jouw account 'mymaekelhoeve' of bij het aanmaken van de reservatie. Zo voorzien wij een aangepaste amuse, voorgerecht en soep. Als we merken dat er veel veggie/vegan menu's zijn aangevraagd, voegen wij ook één of twee extra gerechten toe aan het buffet. Je mag ook steeds een apart gerecht vragen en dan zal onze Chef-kok een extra gerechtje voorzien.

Ik wil reserveren voor een grote groep.

Voor groepen vanaf 80 personen vragen wij een voorschot van 80% om de reservering te voltooien. Belangrijk om te weten is dat zonder betaling van dit voorschot, de reservering niet als definitief wordt beschouwd, en je ook geen bevestigingsmail zult ontvangen.
Maak je geen zorgen als je nog wijzigingen wilt aanbrengen in het aantal personen. Je hebt de mogelijkheid om dit tot één maand voorafgaand aan het evenement te doen. Het eindbedrag zal dan automatisch worden verrekend.