Culinaire perfectie, gecombineerd met zakelijke verfijning

Culinaire perfectie, gecombineerd met zakelijke verfijning, dat is waar Maekelhoeve voor staat. Onze hoeve herbergt diverse veelzijdige ruimtes die op een creatieve manier kunnen worden aangekleed, waardoor het de perfecte omgeving vormt voor elk bedrijfsevent. Of het nu gaat om een productpresentatie met een walking dinner of een personeelsfeest met een bruisende DJ, bij Maekelhoeve vind je de ideale setting. Wij waarborgen een culinair evenement van topkwaliteit met bijpassende wijnen. Wil je een sfeervolle cocktailbar of boeiend entertainment? Ons jonge en dynamische team excelleert in het organiseren van totaalbelevingen.

Daarnaast geniet je bij ons van tal van andere voordelen:

  • Strategische ligging nabij de E313 voor moeiteloze bereikbaarheid.
  • Ruime parkeergelegenheid voor jou en je gasten.
  • Gratis wifi beschikbaar, voor een naadloze online ervaring.
  • Volledige ondersteuning van audiovisuele middelen en didactisch materiaal.
  • Diverse zalen die zowel afzonderlijk als gezamenlijk benut kunnen worden.
  • In-house catering voor een zorgeloze en samenhangende ervaring.
Bedrijfsfeesten

Voor groepen groter dan 50 personen

Grote festiviteiten in het verschiet? Of wil je samen met je medewerkers een belangrijke mijlpaal vieren? Reserveer één of meerdere van onze zalen om tot maximum 500 gasten te ontvangen. Ideaal om een groot personeelsfeest, bedrijfsjubileum of andere successen te vieren. Verwen je gasten dankzij onze culinaire catering en sluit af met een bruisende party.
Dinner & Dance

Culinair feesten met maximum 50 gasten

Schuif samen met je collega's aan tafel voor een verrukkelijk meergangen diner en laat daarna de energie stromen op onze dansvloer. Onze befaamde Dinner & Dance concepten zijn geliefd bij jong en oud. Vergeet de alledaagse stress. Of je nu met een klein of iets groter team bent, dit is hét perfecte concept om de werksfeer een flinke boost te geven!
Zakelijke evenementen

Bedrijfsevents met catering

Of het nu gaat om een productlancering, trainingsessie, lezing of seminarie. De zalen en tuin van onze veelzijdige hoeve zijn de perfecte plek voor jouw bedrijfsevents. Bij ons kunnen je gasten culinair genieten in een hoogwaardige setting. Bovendien bieden wij je alle praktische faciliteiten die je nodig hebt voor een geslaagd zakelijke evenement.

Jouw bedrijfsevent bij ons organiseren?

Contacteer ons voor meer info.

9pw