Zaalschikking

Ons aanbod feestzalen

Restaurant - zaal 1

In het restaurant kom je terecht in het hartje van de Maekelhoeve, daar waar alles destijds is begonnen. Deze zaal gebruiken wij in combinatie met zaal 1 wat een ideale plaats is voor het plaatsen van buffetten.

Grote zaal

De grote zaal is de meest centrale zaal in de Maekelhoeve en hierdoor ook de meest populaire voor huwelijken en welbekend van ons Dinner & Dance-concept. Met zijn volledig geïntegreerde licht- en geluidsinstallatie maakt deze zaal de ideale accommodatie voor iedere feestelijke gelegenheid. Door een mobiele akoestische wand kunnen wij zaal Louis afscheiden van de grote zaal of met elkaar combineren voor de ultieme beleving. Wist je dat we hier ook een kamertje voorzien hebben met een kluis? Zo kan je je opfrissen tijdens jouw feest en kan je je persoonlijke spullen of geschenken veilig opbergen.

Zaal Louis

Zaal Louis is onze laatste aanwinst. Deze gloednieuwe zaal heeft alles om de beleving compleet te maken. Zijn grootste troef zijn de grote raampartijen met uitzicht op de achtertuin gelegen tussen de velden.

Grote zaal met zaal Louis

De grote zaal en Zaal Louis worden regelmatig gecombineerd. Hier kan de plaatsing van een ceremonie, de buffetten of bijvoorbeeld een receptie naar hartenlust worden ingevuld. Wij denken graag creatief met je mee om van jullie dag een heuse beleving te maken.

Praktisch

  • Op vrijdag en zaterdag zijn privéfeesten mogelijk vanaf 50 personen.
  • Van zondag t.e.m. donderdag* zijn privéfeesten mogelijk vanaf 50 personen.

    * uitgezonderd feestdagen


Heb je een kleiner aantal gasten of wens je te genieten van onze all-in concepten?

Neem dan zeker een kijkje bij de concepten die wij zelf organiseren. Zoals onze zondagslunch en of wat dacht je van onze Dinner & Dance events?

Interesse gewekt?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen of download via onderstaand formulier onze gratis brochure en laat je inspireren! Wij bouwen met veel plezier mee aan jouw wens.

Onze feestzalen beter leren kennen?

Vraag hieronder onze gratis brochure aan!

9r2