Feestdagen

Culinaire Feestdagen

Vier de feestdagen bij ons en laat je smaakpapillen verwennen in een feestelijke sfeer. Geniet van onze speciale feestmenu's, bereid met liefde en zorg door ons getalenteerde keukenteam. Laat je onderdompelen in de warme ambiance van onze gezellige feestzalen terwijl je samen met vrienden en familie geniet van heerlijke gerechten en sprankelende dranken.

Gezellige Feestlunches

Schuif gezellig aan bij onze feestlunches en deel de vreugde van het seizoen met je dierbaren. Proef van onze culinaire hoogstandjes in een ontspannen en gastvrije omgeving. Laat je verwennen door de hartelijke service van ons team terwijl je samen geniet van een smaakvolle lunch vol feestelijke lekkernijen.

Dinner & Dance op Oudejaarsavond

Sluit het jaar af in stijl met onze spectaculaire Dinner & Dance op oudejaarsavond. Geniet van een onvergetelijke avond vol culinair genot, sprankelende dranken en swingende danspassen. Laat je meevoeren door de beste beats en dans de nacht weg terwijl we samen het nieuwe jaar verwelkomen. Een feestelijke viering die je niet wilt missen!

Verzeker jouw plek

Bekijk hieronder de geplande events tijdens de feestdagen en reserveer jouw tafel. Staan er momenteel nog geen data gepland hieronder? Geen nood. Neem contact met ons om te polsen naar onze feestplannen.

Feestdagen
Feestdagen
Feestdagen
Feestdagen
Feestdagen
Feestdagen

Je feest organiseren in feestzalen Maekelhoeve?

Wij horen graag van je!

4wi