Feestdagen

update: 22/08/2022

Lieve gasten,

Ruim 35 jaar verzorgen wij met ontzettend veel plezier en toewijding een culinair menu tijdens de feestdagen. Jullie konden zorgeloos vertoeven in onze feestzalen tijdens de Kerstdagen en met Oudjaar bouwde wij steeds een ongelofelijk feest om het jaar in schoonheid te eindigen.

Maar helaas is dit jaar anders…

Ondanks de mooie heropstart die we hebben mogen maken na twee vreselijk onzekere jaren, hebben wij als team de moeilijke beslissing genomen om dit jaar te sluiten tijdens Kerstavond, Kerstdag, Oudjaar en Nieuwjaarsdag.

Corona sluimert nog zachtjes rond, het personeelstekort in de bediening is realiteit en de steeds toenemende grondstof en energiekosten hebben ons aan het denken gezet. Tijdens de gezelligste periode van het jaar gunnen wij onze collega’s een mooi samenzijn met hun familie en vrienden, we bekijken de toekomst en gaan 2023 met volle moed in, om jullie steeds de mooiste feesten te bezorgen.

Wij als team Maekelhoeve wensen u en uw gezin mooie feestdagen toe! Geniet van elkaar en de mooie momenten, omarm ieder die je liefhebt en zorg goed voor elkaar.

Hopelijk tot een volgende keer!

Liefs

Team Maekelhoeve

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie