vri
22 feb
2019
vri
01 maa
2019
zat
02 maa
2019
zat
09 maa
2019
zat
16 maa
2019
vri
22 maa
2019
zat
23 maa
2019
vri
29 maa
2019
vri
12 apr
2019
zat
13 apr
2019

Dinner and Dance

Van 20u00 tot 03u30 puur genot! 

Beleef een gezellige avond met je vrienden, collega’s of familie.

Eerst lekker dineren om daarna alles los te gooien op onze dansvloer. 


Hulp nodig bij het reserveren? Klik hier voor onze hulptool.

CONCEPT

 • Deuren open om 19u45
 • Tijdens het diner wijnen & frisdranken  
 • Vanaf het dansfeest ook bieren van lage en hoge gisting  
 • Ambiancemuziek voor iedereen
 • De afrekening gebeurt de dag zelf 

FORMULE

Ontvangst met bubbels en amuses

Een fijn visgerechtje aan tafel geserveerd

Buffet van vis- en vleesspecialiteiten

Parade van dessertjes op buffet

Koffie of thee

Meesterlijke kaasplank

Late-night snack


Prijzen 2018

Prijs op vrijdag: € 68

Prijs op zaterdag: € 71

Prijs op andere dagen: € 68


Hulp nodig bij het reserveren? Klik hier voor onze hulptool.

VOORWAARDEN

 1. Uw reservatie krijgt de naam van degene die reserveert, tenzij anders gewenst en vermeld. Gelieve uw genodigden mee te delen op welke naam er werd gereserveerd.
 2. Gelieve 2 weken op voorhand het correct aantal personen te bevestigen.
 3. Groepen boven de 20 personen dienen 1 maand op voorhand het correct aantal personen te bevestigen.
 4. Groepen boven de 40 personen dienen 2 maanden op voorhand het correct aantal personen te bevestigen.
 5. Onzeker over het aantal personen? Download hier onze hulptool.
 6. Een optie op een datum is mogelijk voor 7 dagen. Na 7 dagen zonder verwittiging, vervalt deze optie automatisch. Doch wordt een telefoontje of mail gewaardeerd.
 7. Uitzonderlijke aanpassingen (bvb.ziekte) kunnen de dag zelf tot 12u00 nog worden doorgegeven.
 8. Al de aanpassingen die niet tijdig worden doorgegeven zoals hierboven vermeld, dienen aangerekend te worden aan €40/pp.
 9. Het voorgerecht wordt aan tafel geserveerd en is altijd een visgerecht.
 10. Bij bevestiging kunnen ook de personen doorgegeven worden met bepaalde allergieën of intoleranties. Ook vegetariërs moeten op voorhand vermeld worden. In al deze gevallen moet dit doorgegeven worden mét de naam van de persoon.
 11. 1 rekening = 1 betaling per reservatie. Er zijn geen splitsingen mogelijk tijdens het afrekenen.
 12. U kan contant, met bancontact, visa of mastercard betalen.
 13. Als u een factuur wenst, gelieve dit bij uw reservatie te vermelden samen met de facturatiegegevens.

__________________________________________________________

HUISREGELS MAEKELHOEVE

Jouw veiligheid is erg belangrijk voor ons. Daarom stelden we huisregels op die gelden voor alle bezoekers van de Maekelhoeve. We gaan ervan uit dat je deze regels kent en naleeft. Weet dat het niet naleven ervan kan leiden tot een sanctie.

DRUGS

Personen die in het bezit en/of onder invloed zijn van soft- of harddrugs zijn niet welkom en worden geweigerd. We willen de gezondheid van onze bezoekers niet in gevaar brengen, daarom is drugsgebruik ten strengste verboden. Dit zowel binnen als buiten de muren van onze feestzaal. In de Maekelhoeve geldt een zero-tolerancebeleid waarbij geen enkel excuus wordt aanvaard.

AANSTOOTGEVEND GEDRAG

Personen die geweld plegen of uitlokken t.o.v. andere bezoekers, de uitbater of zijn personeel, worden geweigerd. Hetzelfde geldt voor personen die wapens of gevaarlijke voorwerpen bij zich hebben en/of gebruiken.

RACISME, DISCRIMINATIE EN INTIMIDATIE

Een bezoek aan Maekelhoeve moet voor iedereen een fijne ervaring zijn. Daarom is elke vorm van racisme, discriminatie en intimidatie strikt verboden in de Maekelhoeve. Daartoe behoren onder meer: racistische, fascistische, seksistische, beledigende en discriminerende uitlatingen, ongewenste intimiteiten, hinderlijk en agressief gedrag, vandalisme en geweld. Ook personen die zich gedragen alsof ze uit zijn op het plegen van geweld, kunnen geweigerd worden.

EIGENDOM VAN DE ZAAK

Wie geen respect toont voor het in- en exterieur van de Maekelhoeve en/of beschadigingen aanbrengt aan de eigendommen van onze zaak, is verantwoordelijk voor de reparatie of het vernieuwen ervan.

VERSTOREN VAN DE SFEER

Maekelhoeve staat bekend om zijn goede sfeer. Dat willen we natuurlijk graag zo houden. Wie overdreven lawaaierig is of de sfeer verstoort, riskeert een sanctie. Personen die in het verleden moeilijkheden hebben veroorzaakt in de Maekelhoeve kunnen worden geweigerd.

BEVEILIGINGSCAMERA'S - FOTO'S

Binnen en buiten de Maekelhoeve gebruiken we op verschillende plaatsen beveiligingsapparatuur zoals camera's. Foto's die genomen worden tijdens evenementen worden gepubliceerd op onze sociale media en website. Als bezoeker van de Maekelhoeve ga je ermee akkoord dat je gefilmd en/of gefotografeerd wordt. Bij het betreden van de Maekelhoeve geef je ons het recht om deze opnames zonder enige beperking te gebruiken en door te geven. Je doet hierbij afstand van het recht op compensatie. Opnames kunnen bij ongevallen, geweldplegingen of noodsituaties aan politie en/of derden worden getoond. 

ROKEN

Roken is enkel toegestaan in de rokersruimte.

CONSUMPTIE VAN DRANKEN

Je mag consumpties enkel binnen de Maekelhoeve gebruiken. Het is verboden om consumpties, glazen of flessen mee naar binnen of buiten te nemen.

VERKOOP VAN GOEDEREN

Je mag binnen de Maekelhoeve geen goederen verkopen of verhandelen zonder schriftelijke toestemming.

INSTRUCTIES VAN PERSONEEL

Als bezoeker moet je instructies van de uitbater en/of personeelsleden meteen opvolgen, dit in het belang van je eigen veiligheid.

BETALING

Na het desserten buffet vraagt de DJ de verantwoordelijke van iedere tafel om de betaling in orde te brengen aan de kassa.Ook groepen die een factuur wensen of vooraf betaald hebben dienen zich aan te melden. Wij vragen dan ook vriendelijk bij het horen van deze oproep, onmiddellijk uw betaling in orde te komen brengen. Bij wanbetaling zijn wij genoodzaakt een meerprijs van 10% van het totale bedrag bij aan te rekenen. De prijzen worden steeds samen met de jaarkalender online geplaatst op onze website. Hierin is geen discussie mogelijk.

BIJ HET VERLATEN

We vragen je om bij het verlaten van de Maekelhoeve;

geen vandalisme aan te richten

geen geluidsoverlast te veroorzaken

de orde en netheid te respecteren

geen voertuig te besturen indien je alcohol hebt gedronken

respect te tonen voor de omliggende woningen en hun bewoners

BIJ EEN OVERTREDING

Overtreed je de huisregels, dan word je verwijderd uit de zaak. Je geld wordt niet terugbetaald. Dit gaat ook op wanneer je een overtreding uitlokt of iemand ertoe aanzet. In geval van strafbare feiten, doen we steeds aangifte bij de politie. Mogelijk geven we ook een signalement door.

Voor ongepaste zaken die niet beschreven staan in dit huisreglement, beslist de directie over de maatregelen die genomen zullen worden.

AANSPRAKELIJKHEID

Maekelhoeve kan niet aansprakelijk gesteld worden voor letsels, materiële en/of immateriële schade aan bezoekers bij het betreden van de zaak. Het verblijf in Feestzalen Maekelhoeve is geheel op eigen risico. We zijn ook niet aansprakelijk voor schade, diefstal of verlies van items (of de inhoud ervan) in onze vestiaire. Hang je je rugzak of jas in de vestiaire, haal dan vooraf je waardevolle spullen eruit. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor schade, ongevallen of diefstallen op de parking.

KLACHTEN

Eventuele klachten kan je schriftelijk melden. Richt ze tot Maekelhoeve BVBA. Makelhoeve 3, 2431 Veerle. Stel dit niet uit, want drie werkdagen na het ontstaan van je klacht vervalt je 'klachtrecht'.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie