Reserveren kan enkel online, telefonisch nemen wij geen reservaties meer aan, dit om vergissingen te vermijden. Uiteraard mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen indien er vragen zijn.

zondag
17 maart
2024

Zondaglunch

Bijna volzet!

Op zoek naar een heerlijk en gezellig uitje voor de zondag van 17 maart? Dan is onze speciale Zondagslunch bij uitstek geschikt voor jou!

Bij de Maekelhoeve hebben we speciaal voor 10 maart een uitgebreide lunch samengesteld die al je wensen vervult. Van een verrukkelijk voorgerecht tot een uitgebreid buffet met heerlijke desserts, alles is inbegrepen. Bovendien starten we de culinaire ervaring met een smakelijke soep en een sfeervol warmbuffet. En als kers op de taart zijn alle drankjes ook inclusief. Kom gezellig langs en laat je op 10 maart verrassen door onze warme gastvrijheid en voortreffelijke culinaire creaties.

Reserveer jouw tafel en geniet samen met je familie, vrienden of collega's van de unieke Zondagslunch bij de Maekelhoeve. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

77 EUR pp - kids 30 EUR pp

Zondaglunch

Op zoek naar een lekker en gezellig uitje voor een zondag? Dan is onze Zondaglunch iets voor jou!

Bij de Maekelhoeve hebben we voor jou een uitgebreide lunch samengesteld met alles wat je hartje begeert. Van een verrukkelijk voorgerecht tot een uitgebreid desserten buffet, alles is inbegrepen. En dat alles wordt aangevuld met een heerlijke soep en warmbuffet! En als klap op de vuurpijl zijn ook alle dranken inbegrepen. Kom gezellig langs en laat je verrassen door onze gastvrijheid en culinaire hoogstandjes. Reserveer nu je tafel en geniet samen met familie, vrienden of collega's van onze Zondaglunch. Tot ziens bij de Maekelhoeve!

Klik op een datum voor meer informatie en/of prijzen.

12u00

 • Sprankelende bubbels met amuses

12u30

 • Voorgerechtje volgens seizoen aan tafel geserveerd
 • Soep aan tafel geserveerd
 • Warm buffet met gegrilde vleesgerechten, seizoengebonden visgerechtjes, pasta's en diverse aardappel- en groentebereidingen
 • Saladebar
 • Parade van dessertjes, verse gebakken pannenkoekjes met schepijs, warme chocoladesaus en slagroom.
 • Meesterlijke kaasplank met ovenvers gebakken broodjes
 • koffie/thee

Klik op een datum om de prijzen te zien.

_____________________________________________________

 • Huisgeselecteerde wijnen, frisdranken en bieren van lage en hoge gisting inbegrepen t.e.m de koffie.
 • Vegetariërs, speciale diëten of allergieën dienen tijdig worden doorgegeven, zo kan onze chef een heerlijk aangepast menu samenstellen.
 • Iets te vieren? Laat het zeker weten bij uw reservatie en wij zorgen voor een leuke verrassing voor de feesteling(en).


Reserveringsformulier

Vul het formulier volledig in om te reserveren. 

oi1