Reserveren kan enkel online, telefonisch nemen wij geen reservaties meer aan, dit om vergissingen te vermijden. Uiteraard mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen indien er vragen zijn.

zondag
14 april
2024

Zondaglunch

Heb je plannen voor een heerlijk en gezellig uitje op zondag? Dan hebben we iets speciaals voor jou op 14 april!

Bij de Maekelhoeve nodigen we je uit voor een smaakvolle Zondaglunch, samengesteld om je zintuigen te verwennen. Van verleidelijke voorgerechten tot een uitgebreid buffet met heerlijke desserts - alles waar je naar verlangt, staat voor je klaar. Een hartverwarmende soep en een verrukkelijk warmbuffet maken ook deel uit van deze culinaire ervaring. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn alle drankjes inbegrepen. We heten je van harte welkom om samen met familie, vrienden of collega's te komen genieten van onze Zondaglunch.


Reserveer vandaag nog je tafel en laat je betoveren door onze gastvrijheid en culinaire hoogstandjes. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 14 april bij de Maekelhoeve!

77 EUR pp - kids 30 EUR pp

Zondaglunch

Op zoek naar een lekker en gezellig uitje voor een zondag? Dan is onze Zondaglunch iets voor jou!

Bij de Maekelhoeve hebben we voor jou een uitgebreide lunch samengesteld met alles wat je hartje begeert. Van een verrukkelijk voorgerecht tot een uitgebreid desserten buffet, alles is inbegrepen. En dat alles wordt aangevuld met een heerlijke soep en warmbuffet! En als klap op de vuurpijl zijn ook alle dranken inbegrepen. Kom gezellig langs en laat je verrassen door onze gastvrijheid en culinaire hoogstandjes. Reserveer nu je tafel en geniet samen met familie, vrienden of collega's van onze Zondaglunch. Tot ziens bij de Maekelhoeve!

Klik op een datum voor meer informatie en/of prijzen.

12u00

 • Sprankelende bubbels met amuses

12u30

 • Voorgerechtje volgens seizoen aan tafel geserveerd
 • Soep aan tafel geserveerd
 • Warm buffet met gegrilde vleesgerechten, seizoengebonden visgerechtjes, pasta's en diverse aardappel- en groentebereidingen
 • Saladebar
 • Parade van dessertjes, verse gebakken pannenkoekjes met schepijs, warme chocoladesaus en slagroom.
 • Meesterlijke kaasplank met ovenvers gebakken broodjes
 • koffie/thee

Klik op een datum om de prijzen te zien.

_____________________________________________________

 • Huisgeselecteerde wijnen, frisdranken en bieren van lage en hoge gisting inbegrepen t.e.m de koffie.
 • Vegetariërs, speciale diëten of allergieën dienen tijdig worden doorgegeven, zo kan onze chef een heerlijk aangepast menu samenstellen.
 • Iets te vieren? Laat het zeker weten bij uw reservatie en wij zorgen voor een leuke verrassing voor de feesteling(en).


Reserveringsformulier

Vul het formulier volledig in om te reserveren. 

gn9