Reserveren kan enkel online, telefonisch nemen wij geen reservaties meer aan, dit om vergissingen te vermijden. Uiteraard mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen indien er vragen zijn.

zondag
14 januari
2024

Zondaglunch

Op zoek naar een heerlijk en gezellig uitje om het nieuwe jaar goed in te luiden? Dan is onze Zondaglunch van 14/01 precies wat je zoekt!

Bij de Maekelhoeve hebben we speciaal voor jou Zondaglunch die het nieuwe jaar waardig is, perfect om samen met je familie en vrienden van te genieten.

Begin het jaar goed met een verrukkelijk voorgerecht dat je smaakpapillen zal doen dansen. Daarna vervolgen we met een warmbuffet dat rijkelijk gevuld is met heerlijke gerechten. En natuurlijk mag een hartverwarmende soep niet ontbreken, die je ziel verwarmt op een winterse zondagmiddag.

Alsof dat nog niet genoeg is, wacht er een uitgebreid dessertenbuffet op je, waarbij je jezelf kunt trakteren op zoete lekkernijen die het nieuwe jaar éxtra zoet zullen maken. En het beste van alles? Alle dranken zijn inbegrepen, dus je kunt zorgeloos toosten op een fantastisch nieuw jaar.

Het draait het niet alleen om lekker eten, maar ook om gezelligheid en gastvrijheid. Ons team staat klaar om je te verwelkomen en je te laten genieten van culinaire hoogstandjes in een warme en knusse sfeer. Reserveer nu je tafel, zodat je samen met je familie, vrienden en collega's kunt genieten van een onvergetelijke Zondaglunch. Begin het jaar op de best mogelijke manier, bij de Maekelhoeve! Tot ziens en alvast een gelukkig nieuwjaar! ;-)

77 EUR pp - kids 30 EUR pp

Zondaglunch

Op zoek naar een lekker en gezellig uitje voor een zondag? Dan is onze Zondaglunch iets voor jou!

Bij de Maekelhoeve hebben we voor jou een uitgebreide lunch samengesteld met alles wat je hartje begeert. Van een verrukkelijk voorgerecht tot een uitgebreid desserten buffet, alles is inbegrepen. En dat alles wordt aangevuld met een heerlijke soep en warmbuffet! En als klap op de vuurpijl zijn ook alle dranken inbegrepen. Kom gezellig langs en laat je verrassen door onze gastvrijheid en culinaire hoogstandjes. Reserveer nu je tafel en geniet samen met familie, vrienden of collega's van onze Zondaglunch. Tot ziens bij de Maekelhoeve!

Klik op een datum voor meer informatie en/of prijzen.

12u00

 • Sprankelende bubbels met amuses

12u30

 • Voorgerechtje volgens seizoen aan tafel geserveerd
 • Soep aan tafel geserveerd
 • Warm buffet met gegrilde vleesgerechten, seizoengebonden visgerechtjes, pasta's en diverse aardappel- en groentebereidingen
 • Saladebar
 • Parade van dessertjes, verse gebakken pannenkoekjes met schepijs, warme chocoladesaus en slagroom.
 • Meesterlijke kaasplank met ovenvers gebakken broodjes
 • koffie/thee

Klik op een datum om de prijzen te zien.

_____________________________________________________

 • Huisgeselecteerde wijnen, frisdranken en bieren van lage en hoge gisting inbegrepen t.e.m de koffie.
 • Vegetariërs, speciale diëten of allergieën dienen tijdig worden doorgegeven, zo kan onze chef een heerlijk aangepast menu samenstellen.
 • Iets te vieren? Laat het zeker weten bij uw reservatie en wij zorgen voor een leuke verrassing voor de feesteling(en).


Reserveringsformulier

Vul het formulier volledig in om te reserveren. 

j7a