Reserveren kan enkel online, telefonisch nemen wij geen reservaties meer aan, dit om vergissingen te vermijden. Uiteraard mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen indien er vragen zijn.

zondag
31 maart
2024

Paaslunch

Volzet

Vier het samenkomen tijdens deze feestelijke zondag met onze betoverende Paaslunch bij de Maekelhoeve!

Stap binnen en laat je betoveren door een heerlijke reis van smaken, perfect passend bij het vrolijke paasthema. Begin je culinaire avontuur met een verrukkelijk voorgerecht dat de lente op je bord brengt.

Neem een slok van de warmte en gezelligheid terwijl je geniet van een hartverwarmende soep, speciaal bereid om je smaakpapillen te verwennen. En dan is het tijd voor het hoogtepunt: ons uitgebreide warmbuffet, gevuld met heerlijke lekkernijen die perfect passen bij deze zondag.

En omdat het Pasen is, laten we je niet zonder een overvloed aan zoete verleidingen. Ons dessertenbuffet zal je betoveren met een selectie van lekkernijen die je zintuigen zullen prikkelen. Van sierlijke chocolade-eitjes tot verfijnde taartjes, elke hap is een viering op zich.

Natuurlijk hoort bij deze feestelijke gelegenheid ook een toost. Daarom zijn alle dranken inbegrepen, zodat je kunt klinken op vreugde, gezelschap en heerlijk eten. Kom langs met je dierbaren – familie, vrienden of collega's – en laat onze gastvrijheid en culinaire kunsten je verrassen.

Reserveer snel je tafel, want tijdens deze betoverende Paaslunch willen we jou en je gezelschap een onvergetelijke ervaring bezorgen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij de Maekelhoeve. Vrolijk Pasen en tot binnenkort!

77 EUR pp - kids 30 EUR pp

Zondaglunch

Op zoek naar een lekker en gezellig uitje voor een zondag? Dan is onze Zondaglunch iets voor jou!

Bij de Maekelhoeve hebben we voor jou een uitgebreide lunch samengesteld met alles wat je hartje begeert. Van een verrukkelijk voorgerecht tot een uitgebreid desserten buffet, alles is inbegrepen. En dat alles wordt aangevuld met een heerlijke soep en warmbuffet! En als klap op de vuurpijl zijn ook alle dranken inbegrepen. Kom gezellig langs en laat je verrassen door onze gastvrijheid en culinaire hoogstandjes. Reserveer nu je tafel en geniet samen met familie, vrienden of collega's van onze Zondaglunch. Tot ziens bij de Maekelhoeve!

Klik op een datum voor meer informatie en/of prijzen.

12u00

 • Sprankelende bubbels met amuses

12u30

 • Voorgerechtje volgens seizoen aan tafel geserveerd
 • Soep aan tafel geserveerd
 • Warm buffet met gegrilde vleesgerechten, seizoengebonden visgerechtjes, pasta's en diverse aardappel- en groentebereidingen
 • Saladebar
 • Parade van dessertjes, verse gebakken pannenkoekjes met schepijs, warme chocoladesaus en slagroom.
 • Meesterlijke kaasplank met ovenvers gebakken broodjes
 • koffie/thee

Klik op een datum om de prijzen te zien.

_____________________________________________________

 • Huisgeselecteerde wijnen, frisdranken en bieren van lage en hoge gisting inbegrepen t.e.m de koffie.
 • Vegetariërs, speciale diëten of allergieën dienen tijdig worden doorgegeven, zo kan onze chef een heerlijk aangepast menu samenstellen.
 • Iets te vieren? Laat het zeker weten bij uw reservatie en wij zorgen voor een leuke verrassing voor de feesteling(en).