Flexi-job

Flexi-job

►Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen?
►Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's?
►Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem?
►Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team!

→ Wat is een flexi-job?

Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus.

→ Wie kan een flexi-job uitoefenen?

▼Werknemers:
Als je vandaag aan de slag wil als flexi-jobber moet je drie kwartalen geleden minstens 4/5de gewerkt hebben bij een andere werkgever. Elk kwartaal opnieuw wordt deze voorwaarde gecontroleerd.

▼Gepensioneerden:
Wie gepensioneerd is op het einde van het 2de kwartaal voorafgaand aan het kwartaal van tewerkstelling (T-2), komt in aanmerking voor een flexi-job.

Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Dit zijn de contactgegevens: 02/509 59 59 of Contact@rsz.fgov.be

Klik hier om te solliciteren

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie