covid19-D&D

Liefste gasten,

Ondanks alle getroffen maatregelen zijn wij nu ook genoodzaakt alle komende evenementen te annuleren. Voor ons is het tot nu toe ook nog onduidelijk in hoeverre dit nog zal escaleren en tot welke datums wij gaan annuleren.

De Dinner & Dance-events worden voorlopig geannuleerd tot en met 8 juni 2020. De persoon die de reservatie heeft geplaatst zal het geld terug gestort krijgen. Dit kan enkele werkdagen in beslag nemen, wij danken u voor uw geduld. Al de ingediende vouchers worden verlengd met één jaar.


Reserveringen na 8/06/2020 kunnen gewoon worden doorgegeven. Wij gaan deze zo spoedig mogelijk verwerken. De betalingen hiervoor worden tijdelijk wel uitgesteld.

De lichten worden tijdelijk gedimd, de muziek gaat uit en de koksvesten worden aan de haak gehangen. Voor de horeca- en event sector een zware klap. Maar wij gaan dit zo goed mogelijk proberen opvangen. Veel courage aan al onze mede collega’s! En ons diepste respect naar het verzorgend- en ziekenhuispersoneel. Het is voor iedereen een nieuwe en onduidelijke situatie, verzorg jezelf, verzorg je medemens en we zien elkaar zeker en vast terug voor een heerlijk diner of een dik feestje in de Maekelhoeve!

Bedankt voor jullie begrip

Met vriendelijke groeten

Giuliano Cicero

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie