GASTRONOMISCHE ZONDAGBRUNCH

OPGELUISTERD DOOR LIVE MUZIEK

welkom

Elk evenement heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. Dit wordt bepaald door de locatie, het aantal personen, het thema van het evenement en het budget.

 

Onze intentie is het u aangenaam te maken, u het gevoel te geven dat u zich geen zorgen hoeft te maken, u thuis te voelen.

 

Maekelhoeve staat ongetwijfeld gekend als de meest gevestigde waarde van de streek. Onze zalen zijn stijlvol ingericht en zullen uw genodigden beslist bekoren. Een stijlvolle en vlotte bediening en een pareltje van een keuken dragen bij tot wat onze naam groot heeft gemaakt.

 

Elk feest is uniek en wij denken graag creatief met u mee om van uw feest een ware gebeurtenis op maat te maken.

 

Wenst u meer informatie? Wenst u misschien de zaal eens te bekijken? Aarzel dan niet en contacteer ons vrijblijvend voor informatie of kom langs op maandag.

OPGELET ! Besprekingen gaan door op maandag vanaf 14 uur tot 20 uur
of na afspraak op het nummer 014 / 84 06 63.

 

Wij helpen u graag verder ...

 

 


Geert Delen

33 meesterkoks

De titel van C.T.B. wordt verleend aan keukenchefs en vakmensen, niet noodzakelijk patroons, die geselecteerd werden doorheen het ganse land door vertegenwoordigers van de Orde, volgens strenge voorwaarden van degelijkheid, kennis, traditie en respect voor de gevestigde waarden, eigen aan de Orde.

Meer info hierover vind je hier